Sponsors

Hoofdsponsor EDUCARE

Educare is een professionele en dynamische groepspraktijk voor kinesitherapie, revalidatie en preventie. Wij zijn actief op twee locaties in hartje Limburg. Binnen Educare geloven we sterk in een actief beleid waarbij onze behandelingen een combinatie vormen van specifieke manuele technieken en een individueel oefenprogramma.

Wij zijn een team van gemotiveerde kinesitherapeuten waarbij ons werk onze passie is. Loopbegeleiding is één van de specialisaties waarvoor Educare bekend staat. Wij begeleiden recreatieve, competitieve en professionele lopers in kader van blessurepreventie en prestatieverbetering.

Een begeleidingstraject voor lopers start bij ons steeds met een gedetailleerde loopanalyse. Hierdoor brengen wij jouw zwakke schakels in kaart en kunnen wij je als loper beter leren kennen. Op basis daarvan stellen wij een persoonlijk begeleidingstraject voor. Dit geeft ons de mogelijkheid om makkelijker jouw  vooropgestelde doelen te bereiken.

YOU RUN, WE DO THE REST

www.educare.be
Educare Diepenbeek: Paul Piperslaan 70, 3590 Diepenbeek – 011 35 14 51
Educare Bilzen: Vrankrijk 14, 3740 Bilzen – 0470 03 35 44

Zilveren sponsor ANIMO

Persoonlijke begeleiding, inspanningstesten en groepstrainingen voor lopers van alle niveaus.
Vrijblijvend eerste gesprek met trainingstips
https://animo-sportcoaching.be/

Zilveren sponsor PODOLOGIE Voet & Zool

Voet & Zool | Podologie Wijnen is de praktijk van Ruben Wijnen. Hij is Bachelor in de Podologie met een grote interesse in sport. Sporters zijn dan ook de grote doelgroep, lopers in het bijzonder.
www.voetenzool.be

Zilveren sponsor JUWELIER FRANK HELLINX

Bij Frank Hellinx, www.frankhellinx.be, kan je naast sierraden en horloges ook terecht voor… sporthorloges. Frank Hellinx heeft het volledige assortiment sporthorloges van Garmin en Polar ter beschikking en je kan er steeds terecht voor vakkundige uitleg. Dankzij Frank Hellinx wordt er op het einde van het seizoen, tussen de lopers die minstens 9 wedstrijden deelnamen, een sporthorloge naar keuze uitgeloot twv 500 euro… !

Zilveren sponsor ABN KLIMATISATIE

Bij ABN Klimatisatie zijn we continu bezig met innovatie en hebben we een bedrijfscultuur waar één woord centraal staat: SPEED. Van offerte tot installatie, onderhoud tot herstellingen, wij beloven dat we een snellere klimatisatiepartner zijn voor onze klanten dan onze concurrenten. Het sponsoren van Victors Cup past in de strategie waarbij ABN zich ook richt op sportwereld, eigen personeel aanmoedigt om te sporten…